Ons assortiment

Mr. and Mrs Green

Mr. and Mrs. Green heeft passie voor een gezonde en verantwoorde lifestyle! Dat houdt dat in dat wij staan voor: eerlijke en natuurlijke producten zonder toevoegingen van chemische vulmiddelen of zoetstoffen op de markt brengen.

Voordat onze productlijn met meer dan 100 natuurlijke producten op de markt kwam, heeft het ongeveer 2 jaar geduurd om al deze producten te ontwikkelen. Want in een wereld waarin bijna alles is voorzien van kunstmatige kleur- ,geur- en smaakstoffen was het niet heel gemakkelijk de juiste producent te vinden. Maar nu kunnen wij wel vol trots zeggen dat wij een productlijn op de planken hebben staan waar wij als Mr. and Mrs. Green volledig achterstaan! Een lijn die is ontstaan uit de behoefte om de gezondheid van de mens te verbeteren.

Mr. and Mrs. Green is in korte tijd uitgegroeid tot een merk van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Elk product wordt met de juiste zorg samengesteld. Dit door het selecteren van de juiste grondstoffen, het hanteren van de juiste samenstellingen en de wetenschappelijke achtergrond hiervan, maar ook in de normen die wij hanteren met betrekking tot werking, resultaat en de voedselveiligheid.
alt-title
Bezoek het huidverbeteringsinstituut

 

Wij bieden onze klanten de beste kwaliteit/resultaat op het gebied van huidverzorging en maken hiervoor gebruik van hoogstaande producten. SkinJewelry.nl is onderdeel van The Skin & Beauty Experts (certified hannah huidcoach).

Gratis verzending in NL & BE

Gratis verzending

24uur levering

24uur levering

Gratis tot 14 dagen retour

Gratis tot 14 dagen retour