Ons assortiment

Bezorging & levering

Verzendkosten en levertijd
Wij bezorgen gratis uw producten boven de €25 in Nederland, onder de €25 zijn de verzendkosten €4,50.
Voor België rekenen we €4,50 verzendkosten voor bestellingen onder €50. Bestellingen boven €50 verzenden wij gratis.
Wanneer u op werkdagen voor 17.00uur besteld wordt uw bestelling binnen 24 uur verzonden. In de meeste gevallen heeft u de bestelling dan de volgende dag in huis. Indien uw product niet op voorraad is, zullen wij er naar streven deze binnen 5 werkdagen alsnog te leveren.

Cadeauservice
Als u gebruik maakt van de cadeauservice betaalt u €1,- extra en zorgen wij er voor dat uw cadeau feestelijk wordt ingepakt.

Sparen voor korting bij Skinjewelry.nl!
Voor iedere €25,- die u besteedt bij Skinjewelry.nl ontvangt u een stempel op u online stempelkaart. Bij een volle stempelkaart (10 stempels) ontvangt u automatisch een kortingsvoucher t.w.v. €7,50 per e-mail toegestuurd. Deze voucher kunt u online verzilveren op de website en is één jaar geldig.

Nog geen stempelkaart?
Wanneer u klant wordt op skinjewelry.nl wordt er automatisch een online stempelkaart voor u aangemaakt en krijg u uw eerste stempel van ons cadeau!!

Voorwaarden:
Één stempel bij elke € 25,00 aan producten op Skinjewelry.nl (dit betreft ook afgeprijsde artikelen) en onze cadeauservice
Een volle stempelkaart bevat 10 stempels
Geen stempel over de bijdrage in portokosten, eventueel administratiekosten en het deel van de bestelling welke met een waardebon is voldaan
De stempelkaart is gekoppeld aan een klantnummer en niet overdraagbaar
Een volle stempelkaart of waardebon is niet inwisselbaar voor contanten, restitutie is niet mogelijk.


alt-title
Bezoek het huidverbeteringsinstituut

 

Wij bieden onze klanten de beste kwaliteit/resultaat op het gebied van huidverzorging en maken hiervoor gebruik van hoogstaande producten. SkinJewelry.nl is onderdeel van Tamara Totaalverzorging (certified hannah huidcoach).

Gratis verzending in NL & BE

Gratis verzending

24uur levering

24uur levering

Gratis tot 14 dagen retour

Gratis tot 14 dagen retour