Ons assortiment

Sparen voor korting bij Skinjewelry.nl!

Voor iedere €25,- die u besteedt bij Skinjewelry.nl ( exclusief Dermalogica producten ) ontvangt u een stempel op uw online stempelkaart. Bij een volle stempelkaart (10 stempels) kunt u een kortingsvoucher t.w.v. €7,50 aanvragen. Deze voucher kunt u online verzilveren op de website en is één jaar geldig.

Nog geen stempelkaart?
Wanneer u klant wordt op skinjewelry.nl wordt er automatisch een online stempelkaart voor u aangemaakt en krijgt u uw eerste stempel van ons cadeau!!

Voorwaarden:

  • Één stempel bij elke € 25,00 aan producten op Skinjewelry.nl (dit betreft ook afgeprijsde artikelen) en onze cadeauservice
  • Een volle stempelkaart bevat 10 stempels. Stuur ons een e-mail wanneer u een volle spaarkaart hebt, wij sturen u de unieke kortingscode per e-mail.
  • Geen stempel over de bijdrage in portokosten, eventueel administratiekosten en het deel van de bestelling welke met een waardebon is voldaan
  • De stempelkaart is gekoppeld aan een klantnummer en niet overdraagbaar
  • Een volle stempelkaart of waardebon is niet inwisselbaar voor contanten, restitutie is niet mogelijk.
    De unieke kortingscode is niet geldig i.c.m. andere (korting)acties.

alt-title
Bezoek het huidverbeteringsinstituut

 

Wij bieden onze klanten de beste kwaliteit/resultaat op het gebied van huidverzorging en maken hiervoor gebruik van hoogstaande producten. SkinJewelry.nl is onderdeel van Tamara Totaalverzorging (certified hannah huidcoach).

Gratis verzending in NL & BE

Gratis verzending

24uur levering

24uur levering

Gratis tot 14 dagen retour

Gratis tot 14 dagen retour