Ons assortiment

Dermalogica online in de webshop van Skin Jewelry bestellen

Dermalogica producten bestelt u gemakkelijk met 20% korting op de website van Skin Jewelry. Het voordeel van onze shop is dat wij naast een groot assortiment, ook persoonlijk advies aanbieden. De beste combinatie is om via onze shop te bestellen en een bezoek te brengen in onze Salon. Zodat u uw huid het beste kunt geven wat er voor hem gemaakt is.

De producten van dermalogica bevatten geen irriterende stoffen en andere ingrediënten. De producten van dermalogica zorgen ervoor dat de huid gaat stralen en zijn zeker geschikt voor de gevoelige huid. Uiteraard bieden onze crèmes ook aan de diverse huidtypes als normale, vette en gecombineerde huid verlichting. Onze producten worden niet op dieren getest.

In de shop van Skin Jewelry krijgt je op de meeste merken 10% korting . U voert tijdens het bestel proces de volgende code in: korting met de code JEWEL15

Naast de korting kunt u ook gebruik maken van onze unieke spaarsysteem. Bij elke 25 euro die u bij Skin Jewelry bestelt ontvang u een stempel. Bij een volle kaart(10 Stempels) ontvangt u een kortingsbon van €7,50. Deze kunt u inleveren op onze site.


 


alt-title
Bezoek het huidverbeteringsinstituut

 

Wij bieden onze klanten de beste kwaliteit/resultaat op het gebied van huidverzorging en maken hiervoor gebruik van hoogstaande producten. SkinJewelry.nl is onderdeel van Tamara Totaalverzorging (certified hannah huidcoach).

Gratis verzending in NL & BE

Gratis verzending

24uur levering

24uur levering

Gratis tot 14 dagen retour

Gratis tot 14 dagen retour