Ons assortiment

Bestel Marc Inbane in de webshop van SkinJewelry.nl

De Marc Inbane Natural Spray is de beste tanningspray die er nu op de markt is. Deze zit vol met plantaardige en voedende ingrediënten, zoals Aloë Vera, Ginkgo en Vitamine E. De Marc Inbane Natural Tanning Spray is geschikt voor veelvuldig gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen wordt niet oranje en is geheel veilig. De spray is gemakkelijk aan te brengen, geschikt voor alle huidtypen en kan over het hele lichaam gebruikt worden. Één flacon is genoeg om tot wel 60 keer gebruikt te worden voor hals en gezicht

Makkelijk aan te brengen

De natural tanning Spray van Marc Inbane is makkelijk in gebruik. Het zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Speciaal voor onze natural tanning spray hebben wij een glove ontwikkeld om de spray op moeilijk bereikbare plekken (bijvoorbeeld de achterkant van uw armen en benen) zelf eenvoudig aan te kunnen brengen.

De speciale Marc Inbane powder brush is ontworpen door een team van toonaangevende professionele visagisten. De brush is een ronde kwast met een platte bovenkant die zich feilloos aan de contouren van het gezicht aanpast. Deze brush kunt u gebruiken voor het aanbrengen, bijwerken, gelijkmatig verspreiden en het opzetten van contouren tijdens tanning.

Marc Inbane voor onderweg

Speciaal voor onderweg is er een Marc Inbane travel set. Deze set is verpakt in een luxe clutch. Door het handige reisformaat kunt u de tanning producten makkelijk meenemen op reis. Dit is ook een leuk product om als cadeau te geven. Geef een bijzonder iemand een mooie gebruinde huid cadeau!

Complete set tanning producten

In de elegance set van Marc Inbane zit alles voor een perfecte kleur. Het is een ideale introductie-set voor wie het hele jaar door wil stralen met een gelijkmatige teint en een natuurlijke gloed. De producten van MARC INBANE voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van gezichtsverzorging en zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek en een intensief ontwikkelingsproces.


alt-title
Bezoek het huidverbeteringsinstituut

 

Wij bieden onze klanten de beste kwaliteit/resultaat op het gebied van huidverzorging en maken hiervoor gebruik van hoogstaande producten. SkinJewelry.nl is onderdeel van Tamara Totaalverzorging (certified hannah huidcoach).

Gratis verzending in NL & BE

Gratis verzending

24uur levering

24uur levering

Gratis tot 14 dagen retour

Gratis tot 14 dagen retour