Ons assortiment

NIEUW Overnight cream - 45 ml

De overnight cream is ontwikkeld voor de onzuivere en/of onrustige huid. In het bijzonder voor de 2e generatie acne wat veelal voorkomt bij mensen boven de 21 jaar. De unieke formule gaat bacteriegroei tegen en verminderd ( en voorkomt ) een glimmende huid. Tevens voorziet deze krachtige, ontstekingsremmende crème de huid van de juiste voedingsstoffen om haar te kunnen herstellen en roodheid te verminderen. Samen met het Pro Active Mask vormt deze crème een perfect duo, omdat de werkstoffen dusdanig op elkaar zijn afgestemd dat het elkaars werking versterkt. De combinatie met Prepare Potion en Sebu Pure als voedende crème overdag zal het restultaat vergroten en versnellen. 

Gebruik:
In de avond na de reiniging en het gebruik van de Prepare Potion de crème aanbrengen en inmasseren totdat deze volledig door de huid is opgenomen.

Inhoud: 45 ML

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen volgende dag in huis
  • Gratis thuisbezorgd!
  • Levering in Nederland & België!

€ 42,00 incl. BTW

Loyaliteitsprogramma 1 spaarpunt

Reviews

Er zijn (nog) geen reviews.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.

alt-title
Bezoek het huidverbeteringsinstituut

 

Wij bieden onze klanten de beste kwaliteit/resultaat op het gebied van huidverzorging en maken hiervoor gebruik van hoogstaande producten. SkinJewelry.nl is onderdeel van Tamara Totaalverzorging (certified hannah huidcoach).

Gratis verzending in NL & BE

Gratis verzending

24uur levering

24uur levering

Gratis tot 14 dagen retour

Gratis tot 14 dagen retour