Ons assortiment

Stress Positive Eye Lift

Stress Positive Eye Lift is een actieve, koele crème-gel oogbehandeling en masque die de huid energieert om zichtbare tekenen van stress te verminderen.

De Stress Positive Eye Lift maakt de huid aan het helpen om een heffend effect te genereren, naast het zichtbaar ontploffen van het onderoogse gebied. Deze oogbehandeling helpt het herstel van de integriteit van de huidbarrière, verheldert het uiterlijk van donkere onder-oogcirkels en werkt met de natuurlijke microbiomen van de huid. Deze actieve multitasking formule hydrateert, verheldert, vermindert puffiness en donkere kringen, terwijl u uw biologie optimaliseert om het ooggebied direct te herwinnen.

De nieuwe stress positieve ooglift is voor iedereen die het leven ten volle voelt. Je streeft naar het bereiken van carriere doelen en nog steeds tijd om dingen uit je "emmer lijst" te oversteken. Jongleren alles kan leiden tot late nachten, hectische dagen en stressvolle situaties, maar je weet hoe je om het even wat het leven op je gooit, moet omgaan. Er is zoveel te bereiken, te doen en te zien welke kan resulteren in gebrek aan slaap en vermoeidheid ten koste van de ogen. Uitdroging, puffiness en donkere kringen zijn vaak voorkomend. Als u op zoek bent naar een snelwerkend oogproduct dat uw leven optimaliseert en u vooruit beweegt - Stress Positive Eye Lift is voor u!

Inhoud:
25ml


NU MET 15% KORTING

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen volgende dag in huis
  • Gratis thuisbezorgd!
  • Levering in Nederland & België!

In prijs verlaagd ! € 67,15 incl. BTW

€ 79,00 incl. BTW

(prijs verlaagd met 15 %)

Loyaliteitsprogramma 2 spaarpunten

Reviews

Er zijn (nog) geen reviews.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen nieuw commentaar plaatsen.

alt-title
Bezoek het huidverbeteringsinstituut

 

Wij bieden onze klanten de beste kwaliteit/resultaat op het gebied van huidverzorging en maken hiervoor gebruik van hoogstaande producten. SkinJewelry.nl is onderdeel van The Skin & Beauty Experts (certified hannah huidcoach).

Gratis verzending in NL & BE

Gratis verzending

24uur levering

24uur levering

Gratis tot 14 dagen retour

Gratis tot 14 dagen retour